Velkommen til Hektneråsen. Et sted med litt mer av alt som gjør livet bedre.

Hva er nøkkelen til et godt liv? Noen hevder den gjemmer seg i den lille, ekstra roen som lar deg kjenne etter hvor bra du faktisk har det. Og denne venter på Hektneråsen. Skapt av marka, skogen og åsryggen, de velpleide jordbruksområdene og utsikten over Øyeren, aldri noen gang den samme. Dagene her blir litt lettere; både for barn og eldre. Det blir litt flere vakre ting å hvile øynene på, uansett alder. Du får litt flere muligheter å velge mellom når du skal bestemme hvordan du ønsker å ha det rundt deg.

Utenfor blir hagen rundt bygningene større og mer frodige enn det som er vanlig, med blomster, busker og benker som skaper litt ekstra harmoni. Du får en litt større og mer spennende kontrast enn vanlig; urbane bynære bygg med marka som nærmeste nabo. Dette danner grunnlaget for et liv med fin balanse. Det du kanskje likevel vil sette størst pris på, er miljøet. Et miljø de som allerede bor her dyrker og pleier, og som du vanligvis bare finner på små steder. Som får deg til å føle deg litt mer velkommen enn de fleste andre steder.

Finn din boligLes mer om leilighetene

En fin framtid

Rælingen har svært mye fint for seg, og det vet alle som har vært der. Ikke veldig langt fra Oslo, rett i nærheten av Lillestrøm, men likevel med kvaliteter ingen av byene kan matche. Her har det vært landbruk i årtusener og er det fremdeles – å bo i nærheten av åker, eng og dyr som beiter gjør noe bra med deg. Dette gjelder både store og små. Øyeren ligger som et alltid skiftende landskapsmaleri, her ligger Nord- Europas største våtmarksreservat. Og bak åsen lokker skogene i Østmarka, med stier og tråkk på kryss og tvers, lett tilgjengelig sommer som vinter. Ski, sykkel, rideturer, orientering, eller rett og slett en rusletur på jakt etter bær, sopp og fine opplevelser. Fem store utfluktsparkeringsplasser gjør det lett å ta turer på sparket.

Les mer

Rælingen har blitt et stadig mer populært sted å bo. Befolkningsveksten har økt jevnt og trutt, og det er nesten like mange innbyggere på 9 år som på 45. Rælingen kommune jobber aktivt for å gjøre området til et bra sted å bo og vokse opp. Dette kommer tydelig frem, både når det gjelder barnehager, skoler og fritidstilbud. I Rælingen er det et vell av aktiviteter å ta seg til, både av kulturell og sportslig karakter. Marikollen idrettspark har supre tilbud året rundt, og kulturskolen tilbyr alt fra musikk til teater. Om sommeren gir Øyeren gode muligheter for båt- og badeliv, og ved Myrdammen kan du bade, grille og fiske ørret – på samme dag. Kommunens oppriktige ønske om å lage et godt bomiljø speiles i lokalsamfunnet; Rælingen er kjent som et veldig inkluderende sted. Her er du ikke innflytter lenge før du blir en ekte Ræling.

Å bo på et sted i vekst gir mange spennende fordeler. I Fjerdingby sentrum er det planlagt et stort utviklingsprosjekt, med planer som inkluderer kontorer, skole, matbutikk, lokaler til detaljhandel og et “Familiens Hus” med bibliotek, helsestasjon og kulturbygg. Rælingen er veldig godt forberedt på å gi innbyggerne sine en fin fremtid – og det er plass til flere.

Se flere bilder i galleriet

Til og fra

Til tross for at den nye boligen din får en landlig beliggenhet, vil du fremdeles kunne jobbe i byen. Svært mange av innbyggerne jobber utenfor kommunen, noe kommunikasjonsmulighetene selvsagt bærer preg av. Du bruker mellom 5 og 10 minutter til Lillestrøm med bil. Bussholdeplassen er like i nærheten, og bussen går hyppig – hvert tiende minutt i rushtiden. Den tar deg til Lillestrøm stasjon på 15 minutter. Derfra er du på Oslo S på 10 minutter – du bruker med andre ord kortere tid til Oslo sentrum enn mange som bor i Oslo. Og skal du til enda større byer, er Gardermoen 12 minutter unna med flytoget.

Finn din bolig

Leilighetene

Innvendig blir det like fint som ute. Minst.

Her skal alle finne en bolig som passer. De om lag 130 leilighetene vil variere mellom 40 og 135 kvm fordelt på 2-, 3-, og 4/5-roms. Mange av leilighetene blir hjørneleiligheter, her blir det svært godt utsyn. De aller største leilighetene vil ligge i 6. og 7. etasje, disse blir på mellom 85 og 135 kvm. Alle leilighetene får egen balkong eller terrasse, og på taket blir det en felles takterrasse. Her kan alle nyte den storståtte utsikten over Øyeren, landbruksområdene og skogen rundt, hele året. Dette blir et fint sted for å utvikle og pleie gode naboskap.

Les mer

Innvendig blir det god standard. Store vindusflater gir spennende og variert utsikt, og tar samtidig maksimalt utbytte av dagslyset. Leilighetene kommer med 1-stavs eikeparkett i alle rom unntatt badet, og det blir vannbåren gulvvarme i gang, stue og kjøkken. Kjøkkenet leveres med moderne innredning fra HTH, her kan du velge mellom tre ulike pakker.

Den gode standarden tas igjen på badet, her blir det store, matte, liggende fliser i 60×30 cm på veggene, mørkegrå fliser på 30×30 cm på gulvet og mosaikkfliser på 5×5 cm i dusjnisjen. Innredningen blir med servant og skuffer, og speil innfelt i flis over servanten. I det delikate badet får du din helt private velværesone etter en aktiv dag.

I tillegg til leilighetens standard, lages det gode tilvalgspakker til rabatterte priser. Omgivelsene i Hektneråsen legger opp til et allsidig og morsomt liv, og alle leilighetene leveres med egen sportsbod. Her kan ski, sykler og utstyr stå tørt og trygt lagret når det ikke brukes. Noen av leilighetene kommer også med innvendig bod. Det blir godt med parkeringsplasser i kjeller og man kan kjøpe 1-2 plasser pr. leilighet, med mulighet for å lade el-bil. Det blir også god plass til å parkere sykler.

Se flere bilder i galleriet

Et område med historie

Bygningene på Hektneråsen er kalt opp etter personer som har hatt tilknytning til området gjennom tidene. Bygg A – Bolette, er kalt opp etter Bolette Bekken som sammen med mann og barn flyttet til Nordre Hektner i 1864. Bygg B – Torer, har navnet sitt etter den første av mange leilendinger på Hektner gård og Bygg C – Gunder er oppkalt etter amerikafareren Gunder Markussen Ødegård fra Nordre Hektner.

Finn din bolig